log me in automatically isnt working

This forum contains information about our club rules and user guides etc.
Visit our Website!Visit our Club Shop!

daniel2609
Advanced Driver
Posts: 874
Joined: Sun Mar 13, 2011 8:10 am
Vehicle: nissan terrano LWB
Real Name: daniel
Location: Melksham, Wilts

log me in automatically isnt working

Postby daniel2609 » Sun Jun 10, 2012 11:47 am

When i log in, i always click the "log me in automatically" button as no one else uses my pc, however recently this hasnt been working, and i have to re-login every visit, not sure if anyone else is having this problem,

im using google chrome, and have done for ages, and havent hanged any settings on PC or internet



User avatar
Alterastro
Moderator
Posts: 5495
Joined: Sun Mar 30, 2008 8:42 pm
Vehicle: Nissan Patrol LWB Aussie import - 4.8litre petrol but with LPG!!
Real Name: Nick
Location: Slurrey
Contact:

Re: log me in automatically isnt working

Postby Alterastro » Sun Jun 10, 2012 12:58 pm

It'll be a cookie problem I imagine. Can you clear your cookies in Chrome and try again? Also, can you confirm which web address you are using to view this forum?

Cheers

Nick :gr8:



daniel2609
Advanced Driver
Posts: 874
Joined: Sun Mar 13, 2011 8:10 am
Vehicle: nissan terrano LWB
Real Name: daniel
Location: Melksham, Wilts

Re: log me in automatically isnt working

Postby daniel2609 » Sun Jun 10, 2012 2:35 pm

ive cleared them, will check later to see if its worked or not.



daniel2609
Advanced Driver
Posts: 874
Joined: Sun Mar 13, 2011 8:10 am
Vehicle: nissan terrano LWB
Real Name: daniel
Location: Melksham, Wilts

Re: log me in automatically isnt working

Postby daniel2609 » Wed Jun 13, 2012 8:34 am

its still doing it to me, not every time i come on, but most! Any other ideas?



User avatar
Alterastro
Moderator
Posts: 5495
Joined: Sun Mar 30, 2008 8:42 pm
Vehicle: Nissan Patrol LWB Aussie import - 4.8litre petrol but with LPG!!
Real Name: Nick
Location: Slurrey
Contact:

log me in automatically isnt working

Postby Alterastro » Wed Jun 13, 2012 10:00 am

Do you have another browser you can try? Firefox or Internet explorer? You can also try clearing the board cookies using the link on the bottom right of each page. You could also clear your temporary files. Nothing has changed on the forum recently and nobody else seems to be having the problem so it must be something local to you.

Can you also confirm you are accessing the forum at forum.fourwheeldriveclub.com and no other address?

Thanks

Nick



kp nuts
Driving Examiner
Posts: 2576
Joined: Wed Aug 31, 2011 1:28 pm
Vehicle: 1983 landrover 110 safari, 2.8 diahatsu td engine!!
standard hd springs and shocks
husky winch
Real Name: kirk
Location: west suffolk
Contact:

Re: log me in automatically isnt working

Postby kp nuts » Wed Jun 13, 2012 12:08 pm

i never see the new members only the hellos and welcomes, confused.com!!


He who dares wins, rodders!!

User avatar
darkstar
Laning Co-ordinator
Posts: 2978
Joined: Sun Sep 19, 2010 8:55 am
Vehicle: land rover discovery 300 tdi with 2" lift ,tyres,cb plenty off scratchs and smiles
Click
Real Name: Paul
Location: Ludgershall

log me in automatically isnt working

Postby darkstar » Wed Jun 13, 2012 12:16 pm

kpautos wrote:i never see the new members only the hellos and welcomes, confused.com!!


You have to check for that it's in there some where I think it on the bottom of the main index page tells you who's on top posters etc sure some can point you in the right direction on me phone it does display it the same :)




Return to “Forum Information and Help - Please Read!”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest